Møter Sola mandag kveld

MÅLGJØRERE: Forrige oppgjør mot Sola 2 vant Eiger 4-0 etter to scoringer av Mathias Perttamo, Hans Marius Slettebø og Matias Leidland. I kveld kan Eiger pynte på målforskjellen og sikre tre nye poeng.
Avspark: SR-bank Mini Arena, klokken 20:00
Mandag kveld reiser Eiger-trener Stian Hunnestad og resten av Eigers a-lag nordover for å måle krefter mot Sola 2. Forrige oppgjør mot laget vant Eiger 4-0 etter mål av Hans Marius Slettebø, Matias Leidland og Mathias Perttamo med to nettkjenninger.
Eiger står med sju seiere etter sommerferien, og ligger på tredjeplass på tabellen – jagende etter Hinna og Riska som ligger henholdsvis 6 og 3 poeng foran.
Med seier i kveldens oppgjør mot Sola 2, vil Eiger ligge à poeng med Riska på andreplass med 43 poeng, 3 poeng bak serieleder Hinna.

Svakere plassert motstander

Sola ligger før kveldens kamp på 12 plass på tabellen med Egersund 2 og Sokndal bak seg. Mens Eiger står med 39 mål i pluss, ligger Sola 2 med -31 i målprotokollen. Det betyr det vil være mulig for Eiger å pynte på sin måldifferanse.
Etter sommerpausen har Eiger scoret 34 mål og sluppet inn 8, noe som vitner om et lag i storform og spillere som vet hvor målet står.