A-laget møter serielederen

KRIG: Det blir viktig for Jan Terje Søyland og Eiger-forsvaret å stoppe målhissige Riska-angripere i kveldens oppgjør
I kveld møter Eiger serieleder Riska i den 17. serierunden. Avspark klokken 19:00
Så langt har Eiger tatt samtlige poeng i høst og er inne i en god periode. Om alle poengene skal bli igjen i Hålå etter kveldens dommer Runar Andersen blåser av oppgjøret, må Eiger spille opp mot sitt aller sterkeste for å slå Riska, som denne sesongen bare har tapt èn kamp og står med 42 poeng på tabellen.

Divisjonens beste

Riska har vist seg som et godt kollektiv og står som det laget meg høyest antall scorede mål. I tillegg er laget divisjonens mest gjerrige når det kommer til innslupne mål, med bare 16. Status er 62-16, som gir en differanse på + 46 mål.
Til sammenligning står Varhaug med 35 poeng i 4. divisjon avdeling 2 med målforskjellen 53-18, som gir en differanse på 35 mål.
Laget fra Hommersåk har mange gode enkelt spillere, men som ventet på forhånd er det Vetle Myhre som har markert seg som lagets farligste spiller med 18 fulltreffere. Myhre som tidligere har spilt for Sandnes Ulf, Vard Haugesund, Sola og Bryne vet hvor målet står, og er en viktig mann å stoppe i kveldens oppgjør.
En annen spiller som har markert seg som en solid angrepsspiller denne sesongen er Martin Mossmann. I forrige oppgjør mot Eiger, som ble spilt i Sandnes, markerte 23 åringen seg med to scoringer, mens Myhre fant veien til nettmaskene på straffespark.
MÅLKONGE: Vetle Myhre har markert seg som en solid målscorer i en årrekke. Denne sesongen har har vært med å skutt Riska til toppen av tabellen.

Kjører på

Med seier i kveld vil Eiger for alvor true Hinna som ligger på andre plass og har et tøft kampprogram i tiden fremover.
Det er ingen tvil om at Eiger spiller cupfinale hver uke i kampen mot opprykk. Om det holder helt inn er vanskelig å si. Men laget må i alle fall slå serielederen i dag for å ha sjans.