Aleksander Kjellmann signerer for Eiger

VENDER TILBAKE: Aleksander Kjellemann (med ball) vender tilbake til Egersund etter spill i Bossekop og Alta. Nå gleder han seg til å hjelpe Eiger, og håper å rykke opp med laget. FOTO ifinnmark.no
Eiger FK er svært glade for nok en ung og lovende spiller velger å signere for klubben. Den siste tiden har det kommet en rekke lokale talenter til Eiger FK, og Kjellmann føyer seg inn i rekken.

Vender hjem

Aleksander Kjellmann forteller at han er tilbake i Egersund ettersom han har familie her, og nå ønsker å oppleve opprykk med Eiger.
Nyervervelsen spilte barne- og ungdomsfotball i EIK før han i 2015 flyttet til Alta og signerte for Bossekopp. Han spilte i Bossekopp frem til 2016, for deretter å forsøke seg i EIK igjen.
EIK returen resulterte i noen kamper for klubbens juniorlag og seks kamper for rekruttlaget, før han igjen reiste nordover - denne gang for spill i Alta.
ALTA-SPILLER: Det ble noen kamper for Altas a-lag, men det er i Bossekopp i 3. divisjon Kjellmann har markert seg.
I Alta tok karrieren til Kjellmann aldri av, og han meldte overgang til Bossekop. Hovedgrunn til overgangen var at treningstider og arbeidtid i ordinær jobb ikke lot seg kombinere, samt at tilbudet Bossekop kunne tilby med tanke på spill i 3. divisjon var bra.
Der var her Aleksander markerte seg som en sterk spiller som preget Finnmarkfotballen med gode prestasjoner og scoringer.
I 2019 sesongen scoret Kjellmann 20 mål på 19 kamper for Bossekop i 4. divisjon, og står med 12 mål på 20 kamper hittil i 2022.

Kjennskap og ambisjoner

Kjellman forteller at han signerer for Eiger siden han kjenner til klubben og har sett laget gjøre det bra i årets 4. divisjon. Videre forteller han at han kjenner en del spillere på laget og Stian Hunnestad fra før, noe som førte til at det var et lett valg å signere for Eiger.
Videre forteller Aleksabder at han har inntrykk av at klubben har ambisjoner om å rykke opp til 3 divisjon, noe som samsvarer med hans egne ambisjoner.

Gode ferdigheter

Selv beskriver Kjellmann seg som en rask og kreativ spiller som liker å bidra med målpoeng ned styrke i å utfordre èn mot èn.
Selv er en klar på at han kan bli bedre på alt, men håper at hans ferdigheter kan bidra med å skyte Eiger høyt på tabellen i løpet av sesongen.
Vi ønsker Aleksander Kjellmann velkommen til Eiger, og gleder oss til mange gode stunder og målpoeng fra den hjemflyttende spilleren!