HC-laget reiser til Sørlandet

HC-lagets trenere melder det er en sterk kamptropp som setter kursen mot sørlandet fredag
Fredag setter HC-laget seg endelig på toget til Kristiansand for å delta på Landsturneringen for tilrettelagt fotball.
Fredag 17.00 er det parade i sentrum med påfølgende åpningsfest.
Kampene blir spilt på Randesund IL på Sukkevann Idrettsanlegg.
KAMPPROGRAM:
  • - 3/9: 11.30: Eiger HC - Balsfjord
  • - 3/9: 14.00: Tønsberg - Eiger HC
  • - 4/9: 11.00: Tertnes - Eiger HC
Det hadde vært utrolig kjekt hvis noen dukker opp på sidelinjen og heier på guttene, eller følg med på Facebook: Eiger FK Hc-laget. Her kommer det kampreferat og bilder som vanlig
Vi gleder oss til en fantastisk helg på sørlandet.