Fotballskole med Owe Salvesen

I høstferien stiller Owe Salvesen igjen med fotballskole i Hålå, og inviterer deltakere som går i 3-8.klasse.
Owe Salvesen har lang fartstid som fotballtrener, og etter en studietur til AFC Ajax i 2008, ble han svært inspirert av tankegodset til klubben. Etter det har han hatt en rekke trenerkurs og treningscamper for barn.
Inspirert av treningsøvelser og metodikk fra den den hollandske storklubben Ajax, har Salvesen tidligere holdt fotballskoler i Hålå med stor oppslutning.
Konkurranser og lek er i fokus når den annerkjente treneren kommer til Hålå 10-11 oktober.
Meld deg på å få en kjekk høstferie sammen med andre fotballinteresserte, samtidig som du får god fotballtrening gjennom lek og konkurranser.