NFF arrangerer rekrutteringsdommerkurs

NFF Rogaland arrangerer en ny runde med rekrutteringsdommerkurs i slutten av august. Er dette noe for deg?

Vil du bli fotballdommer? Meld deg på høstens rekrutteringsdommerkurs!

NFF Rogaland arrangerer en ny runde med rekrutteringsdommerkurs i slutten av august, og setter stor pris på om alle klubber tar del i arbeidet med å få rekruttert inn aktuelle klubbdommere, spillere, trenere og andre personer som er nysgjerrige på dommergjerningen til kursene.
Kurset er gratis, og i høst arrangeres kursene følgende steder:
  • 20.august, Stavanger (Idrettens Hus – Jåttåvågen)
  • 27.august, Haugesund (Macron Arena – SK Haugar)
  • 28.august, Egersund (Klubbhuset til EIK)
Les om Simen og Yasin som har tatt dommerkurs ved å trykke på linken under: