Ny hjemmekamp i fort Hålå

KNUSER TIL: Jan Terje Søyland og a-lagsgjengen møter Stavanger fredag kveld og er klare for å trø til i kampen om poengene.
Fredag er det duket for høstens andre hjemmekamp på Bøgh Hafsø banen i Hålå, som har blitt et fort for Eigerspillerne denne sesongen.

God start på høsten

Til nå har laget vunnet samtlige seks hjemmekamper, og står med hele 28-3 i målforskjell. I den første seriekampen etter sommerferien ble Sunde feid av banen, og hjemmelaget ga seg ikke før det sto 10-1.
Det gir alle som følger Eiger stor tro på en positiv høstsesong, der laget kan gi Hinna kamp om andreplassen på tabellen. Riska som ligger på førsteplass med 39 poeng skal holde hardt å ta igjen, med sitt forsprang på elleve poeng.
Noe som gir Eigerkjære tro på en frodig høst er to strake borteseiere mot henholdsvis Hinna som ligger på andreplass og Hana. På vårparten vant Eiger bare èn kamp på bortebane, og bortespøkelse hang over klubben frem til 1-4 seieren over Hinna.
Eigertrener Stian Hunnestad forklarer at de nå er i ferd å få en slagkraftig tropp, og mener at noe av forklaringen på at laget nå presterer jevnere, også på bortebane, er at de nå har en tilnærmet skadefri tropp, samt at de har fått signert gode spillere som gir god bredde i laget.
FYLLER MÅLKONTOEN: Øyvind Garpestad scoret tre mål forrige gang Eiger møtte Stavanger.

"De sorte og hvite, byens elite"

Dagens motstander Stavanger ligger på 9. plass på tabellen etter en varierende sesong til nå. På 14 forsøk står laget med fire seiere, to uavgjorte og åtte tap.
Laget har startet høsten med 6-0 tap mot Brynerekruttene, før de møtte Egersunds 2 på SIF-kunstgresset. Dette oppgjøret vant «de sorte og hvite, byens elite» 5-0.
Forrige serierunde møtte Stavanger serielederen Riska, og ble påført et 1-3 tap. Lagets toppscorer er Niro Gowran som har tegnet seg på scoringslisten seks ganger denne sesongen.
Forrige oppgjør mellom Stavanger og Eiger endte 2-4 til Eiger etter scoringer av Mathias Perttamo og Øyvind Garpestad. Garpestad fant veien til nettmaskene tre ganger.
KAMPSTART 19.08 klokken 19:00