Jonas Skulstad tilbake i Eiger

TILBAKE: Jonas Skulstad er tilbake i Eiger, og er spilleberettiget fra og med 2. august. Bildet er fra hjemmeoppgjøret mot Sunde i 2019.
I dag ble det bekeftet fra Norges Fotballforbund at overnevnte spiller er spilleklar for Eiger fra og med 2. august.
Den unge forsvarspilleren har siden forrige Eigerperiode spilt i den danske klubben Aalborg i divisjonen "Danmarkseien" ved siden av studier i byen. Skulstad forteller at divisjonen er den 5. beste rekke i Danmark.
Jonas blir med laget store deler av august før han reiser tilbake til Danmark.
Som kjent fra tidligere Eigerspill vil Skulstad bidra med fysikk og rutine i de bakre rekker, samt god luftstyrke både defensivt og i angrep forteller han.