Dugnad og klargjøring for eiger cup

En rekke frivillige brukte søndagen til klargjøring for Eiger Cup i Hålå

Turneringshelgen nærmer seg med stormskitt, og det er mange oppgaver som må utføres i forkant for å stelle i stand superfest for de omtrent 120 lagene som lørdag 4. juni har meldt sin ankomst.
Søndag formiddag var 13-14 av klubbens frivillige i sving for å klargjøre badestranden og badeflåten for Eiger Cup.
Selv om mye allerede er under kontroll, oppfordrer Eiger Cup-komitèen medlemmer i klubben til å melde seg til dugnad denne dagen, slik at det blir mindre jobb på hver enkelt.
Oppgavene kan være alt fra dommer, trafikkdirigent, kioskselgere eller bidra med å få logistikken til å gå opp.