Team Støttebandasje møtte sin overmakt når Eiger HC giret opp

For fulle tribuner var det Eiger HC som kunne juble når dommer Kjell Høien blåste av oppvisningskampen!
Før avspark kom speaker, Rolf Magne Skogen, med èn klar oppfording til lagene: Vær forsiktig med hverandre!
Det var Team Støttebandasje som kom best i gang, da Stian Skogen scorte med en lekker hælflikk etter 1 minutt. Det ryktes at dette var det første målet Skogen har notert seg for siden ungdomsskolen.
Etter Team Støttebandasjes tidlige ledelse kom Eiger HC sterk tilbake, og en rekke spillere tegnet seg på scoringslisten! Eiger HC gikk til pause med 5-3 ledelse.
For hver scoring ble jubelen blant de fremmøtte høyere, og det var moro å se fotballglede og god jobbing fra hele laget. Med fortsatt god trening har ikke sponsorlaget sjangs til å slå Egersunds, kanksje Norges, beste fotballag. Eiger HC viste seg fra sin beste side og leverte en strålende kamp.
Stødig ledet av en god Kjell Høien var det et finspilt oppgjør. De styggeste taklingene uteble, men ved èn anledning måtte han fiske opp det røde kortet fra brystlommen når Arild Sæstad på Team Støttebandasje overdrev en målfeiring. Usportslig opptreden. Rødt kort.
Etter pause var Team Støttebandasje sjanseløse, og det var klart at de har prioritert andre ting en trening de siste årene. Eiger HC viste hvordan skikkelig fotball skal spilles, og det var ikke ufortjent at det sto 8-5 i målprotokollen når Kjell Høien blåste av.
Etter kampslutt fikk spillerne gratis pølse og brus i kiosken for den gode innsatsen. Velfortjent etter maktdemostrasjonen!
Foto: Ingunn Walderhaug/ Dalane Tidende
Foto: Ingunn Walderhaug/ Dalane Tidende
Foto: Ingunn Walderhaug/ Dalane Tidende
Foto: Ingunn Walderhaug/ Dalane Tidende

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn