Gave fra Liverbirds Egersund

Liverbirds Egersund er etterhvert blitt kjent for å være en gavmild lokal supporterklubb. I Egersund har de bidratt i flere gode saker med overskudd de har hatt etter diverse lotterier/konkurranser i forbindelse med sine kamper, og samlinger på det lokale utestedet easy. Her samles de små og store - til alle lagets kamper og de er til tider mange. Det sosiale samholdet de har er ganske unikt og de skaper god pub - og fotballstemning. Ikke bare for de som er en av "the cop", men også for andre besøkene som "ramler" inn til en Liverpool kamp. Unntaket kan være når "the red devils" står på motsatt banehalvdel til kamp -og man kan tro at man har havnet midt i en slagmark. 

Liverbirds Egersund med Leif Sigve Myklebust i spissen. Forøvrig en fullblods Eiger mann!!  - har vært på besøk hos vår daglige leder Atle Skailand og overlevert en flott innrammet og signert Liverpool drakt av Jamie Carragher, i gave til oss i Eiger. En gave han vant under et julelotteri. 

Det er ikke alle i Eiger som er er Liverpool supporter selvsagt, men flotte gaver mottas med takk, og la oss håpe at vi kan følge på med lignende gaver fra andre lokale supporteklubber og få hengt disse opp ved siden av hverandre. Det får bli en ufordring fra Eiger det i så måte:)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn