Ballek for jenter og gutter 2018

For alle som har barn -  jenter og gutter -  født i 2018, så har Eiger et supert tilbud for aktivisering i det vi kaller for "ballek". Dette er hver tirsdag fra 16:45 - 17:30 i den gamle hallen i Hålå.  Aktiviteten vil altså foregå inne.

Innholdet vil i all hovedsak være lekpreget aktivitet med innslag av ball, koordinasjon og balanse. Vi ønsker med denne aktiviteten å skape positive erfaringer knyttet til å drive aktivitet – med mye bevegelse, glede og samhold som de viktigste element.

NB! Hålå og Eiger FK er for ALLE -  og ikke bare de som måtte ha adresse på Eigerøy:) Vi har et anlegg vi er meget stolt av med tre fulle kunstgressbaner utendørs - en helt ny flott innendørs hall med kunstgressm, og en hall som skal brukes til blant annet futsal da denne har riktig underlag for dette. Vi har enorm plass tilrettelagt de fleste behov. Trygghet og trivsel settes først - og her skal alle bli sett og tatt godt vare på.

Så er du/har du barn født i 2018 så er du hjertelig velkommen hver tirsdag 16:45 - 17:30 i Hålå.

Facebook: Søk opp «Ballek 2018 Eiger FK» for ytterligere info.

Er det noe dere lurer på er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt med undertegnede.

For Eiger FK
Karsten Østebrød