Klepp Elite på besøk hos jenter 8

Onsdagens treningsøkt for jenter 8 ble ledet av Ida Hetland Pedersen og Ine Tveit, som til daglig spiller fotball på Klepp Elite i Toppserien. Ida og Ine hadde lagt opp til en økt bestående av mye fotballrelatert lek og spill i ulike varianter. Det var store glis og godt humør som preget økten, og jentene hadde mye å spørre elitespillerne om innimellom slagene. 
Å for alt vi vet - kanskje noen av spillerne blir lagkamerater med Ida og Ine en gang i fremtiden. 
 
En meget kjekk trening ble avsluttet med utdeling av treningsdrakt og drikkeflasker fra OBOS og toppserien til de deltakende jentene.
 
Ida og Ine - takk for besøket. Jentene ønsker dere hjertelig velkommen igjen når som helst.
 
Image 1
 
Image 2

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn