Owe`s Fotballskole høsten 2021

Den sjette Fotballskolen med vår gode venn Owe Salvesen, ble akkurat som forventet, nemlig kanonbra. Owe har jo holdt på med dette i en mannsalder, og med god hjelp av våre egne flinke trenere, ble det en stor suksess og levert kvalitet. Spillerne responderte på en fin måte, og hadde det først og fremst utrolig kjekt. Siden samarbeidet med Owe startet i 2018, har det vært utallige unger innom Fotballskolene hans i Hålå. Flertallet er ennå med! Stor aktivitet, god mat, knallbra vær og stor trivsel, sørget for to fantastiske dager. Vår egen Frode, med ekstra ansvar denne gangen, gjorde en imponerende jobb. Frode og unger=Kvalitet, latter og samhold.

Fotballskole yngre

Spillerutvikler A.O, som vanlig i en bevisst, litt tilbaketrukket rolle på disse Fotballskolene, kunne som vanlig stolt konstatere følgende: Kvalitet. Da tar det seriøst søvnen. Å kunne observere unger og flinke trenere, med et felles utviklingsmål, var en sann glede, sier han. 5 stasjoner og rullering, og mange timer fotball i to dager, slår det meste følger han opp. Vi hadde temabaserte økter, med ball, og med krav om god aktivitet. Det er det rett treningsmetodikk og spillerutvikling handler om. Det var mange kjekke og gode øvelser, med ny inspirasjon til ungene, der godt over 50 unger bidro til en perfekt inngang til Høstferien. Takk til de gode trenerne Ørjan, Sondre, Thomas og Oscar. Og Klepp sin egen Eliteseriespiller Ida, fra lokale Helleland. Hun blir fast innslag framover, og bidro til mange nye tips til de unge. Monica og fam. Andreassen med maten bidro, som alltid. Mat er viktig ved så mye aktivitet.

Fotballskole aktivitet

10 min. etter start på man, sa en unge: Owe, er det snart mat? Da var det 2 timer igjen! Det var en litt sliten gjeng, men fornøyd gjeng med unger, som gikk hjem tirs. ettermiddag. De smilte stort. Da vet vi de kommer igjen til fantastiske Hålå. Takk til Owe, og trolig blir det 2-3 Fotballskoler i Hålå neste år. Den første allerede trolig i febr/mars.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn