Viktig toppkamp i kveld

Det er duket for den første av to seriefinaler for Eiger denne uka. Ingenting annet enn 3 poeng er godt nok når guttene hopper i Eiger bussen for bortekamp i Sandnes. Der møter vi serielederen, men med seier her er det våre gutter som kan overta tabell toppen. Det er mange som kjemper om opprykket, og derfor er det ikke råd til noen feiltrinn i kampene som kommer. Da må guttene være på fra første spark, noe laget har slitt veldig med denne sesongen. De siste to kampene har endt uavgjort, så nå er det på høy tid med en ny 3 poenger. Kan Hunnestad få opp tenningsnivået fra kampstart, og med Garpestad og Perttamo framover i banen er det nok kvalitet i laget til å vinne denne knalltøffe bortekampen. Tidligere Madla trener Arturo Cleveland, nå assistent på A laget til Sandnes Ulf leder hjemmelaget som består av unge talenter. De spiller i den noe utradisjonelle 3-5-2 formasjonen, og er ubeseiret i årets sesong. Sist kamp spilte de uavgjort hjemme mot Rosseland, og det viser at mange lag er interessert i et opprykk i år. Eiger på sin side reiser bort med fullt mannskap, og er nok meget gira på å ta 3 poeng igjen. Hvis innsats, trøkk i duellene og rett tenning er på plass er det ingenting som tilsier at de røde og blå ikke kan vinne kampen og få alle poengene med hjem til øyne. Det får vi svar på i kveld, med kampstart 19.00 på flotte Øster Hus Arena.

Av Stian Vigrestad

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn