Eigers G16 med seier i første kamp

Eigers G16 lag har hatt en litt tråklete start etter C19 pausen. Det har vært endringer på trenersiden, og et par spillere har forlatt gruppen. Det har derfor blitt brukt mye tid på å finne løsninger for denne sesongen. Adrian Myklebust har kommet inn som ny trener, og vil etterhvert få med seg hjelp rundt laget for å styrke teamet rundt. Klubbens juniorlag samarbeider godt og tett her slik at spillerlogistikken skal gå opp, både til trening og kamp - og sørge for at alle får den matchingen de trenger og av det som klubben kan tilby.

Trener Adrian Myklebust hadde sin første kamp med guttene i går - hjemme i Hålå mot Varhaug. Dette var også G16 sin første seriekamp. Etter en trøblete start og under med 2-0 ble det gjort litt justeringer, og de riktige ordene ble sagt. Guttene var fokuserte, viste vilje og innsats - og fikk godt betalt. Da dommeren blåste av for full tid, var kampen snudd og 3-2 seier til de røde og blå som virkelig smakte godt.  Målene ble scoret av Mathias S. Henriksen, Thomas Andreassen og Marius Tengesdal. Dette lover godt for resten av sesongen.

Det er plass til mange flere spillere på Eigers G16 lag - og de er alle mer enn velkomne til å være med på en god, kjekk og innholdsrik sesong.

Eigers lag:
Fabian Andersen, Torje Tollefsen, Jørgen Gunnarsen Omdal, Hemran Løyning, Liban Ahmed Mohamed, Thomas Andreassen, Marius Tengesdalm Mathias Tunheim, Oscar Ekblom Røraas, Mathias Storm Henriksen, Simen brekke - og Ørjan Østebrød Tingbø.