Tung start for Eiger 3

Det har vært en tung start for Eigers herrer i 6 divisjon.  Tre tap på de tre første kampene og hele 18 baklengs er fasiten så langt. De to eneste scorede målene kom i åpningskampen mot Varhaug 2. Spillerne har nok fått kjenne på en langvarig kamp og treningstørke, økt alder,  manglende kondisjon og stive muskler. Diverse andre skavanker er nevnt, og listen er lang. Trener Jan Noralf Myklebust har ikke kommentert resultatene eller status så langt, men det er grunn til å tro at både muskler, skavanker og resultater vil løsne etterhvert. Flere av spillerne er observert i vannbassengene og byens treningssentere de siste dagene, så det er absolut optimisme før neste kamp for vårt Eiger 3, som er kommende onsdag 8 september - i Hålå mot Lye. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn