Eiger 2 seier på Moi

Moi-Eiger 2:  1-2  (0-0)

Eiger 2 tok sin første seier for sesongen med scoring fire minutter på overtid av ordinær spilletid. De røde og blå blir enige om å starte litt dypt fra start,  med fokus på å holde ballen i laget og satse på kontringer. Første omgang er jevnspilt med Moi som det førende laget de første 22 min. Deretter tar Eiger mer over, uten å skape de store mulighetene. Bjørn Sæternes Stapnes er frempå ved et par anledninger, uten å lykkes. Målløst til pause er et greit resultat, spill og sjanser tatt i betrakning.  I hvilen enes Eigerguttene om å flytte opp laget, og forsøke å ta mer styring i kampen. Det er fullt fortjent når Håvard Leidland tråkler seg igjennom to spillere, etter fint spill og forarbeid -  og fra ca 18 meter fyrer løs et skudd som finner veien ned i hjørnet - og 1-0 etter 52 min. Etter målet faller fokus litt for kjapt , og Moi utligner bare fem minutter etterpå. Den siste halvtimen er jevn, men Eiger har de beste mulighetene. Moi er farlig frempå ved et par anledninger, der Per Sigurd i Eiger målet er god og avverger, og med det holder Eiger inni i kampen. Like før slutt får en aktiv Bjørn denne kvelden,  en stor sjanse - men treffer ikke helt med avslutningen. Bjørn Stapnes Sæternes og resten av laget er ikke ferdige og gir seg ikke. Det skal gis kamp til sluttsignalet går. Det går mot poengdeling, men stå på vilje og "spill til fløyta går" lønner seg.  Fire minutter på overtid, spiller evigunge og rutinerte Kjetil Vigrestad en flott langpasning gjennom til Bjørn Sæternes Stapnes, som alene med keeper ikke gjør noen feil og scorer vinnermålet 2-1. Fungerende trener Karsten Østebrød i Thor Jostein Dyrnes sitt fravær,  sier at dette var en herlig seier med flott laginnsats - og håper at det vil bli mer den slags i kampene fremover. 

Eigers lag:

Per Sigurd Skadberg, Kjetil Vigrestad, William Takvam, Stein Johnny Myklebust (kaptein), Vetle Remme, Andreas Dyrnes, Fabian Fluge, Pedro Bernardini, Meron Gebrehiwt Gebreselase, Håvard Lediland, Bjørn Sæternes Stapnes. 

Benyttede innbyttere: Kristian Eik Høien og Evgenii Dudkin. 

Gule kort: Kjetil Vigrestad og William Takvam

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn