Rekrutteringsdommerkurs 2021

Rogaland Fotballkrets har nå publisert dato for årets rekrutteringsdommerkurs. Kurset går vanligvis i starten av året, men har på grunn av Covid-19 blitt utsatt til høsten.

Det er satt opp to kurs:

• Haugesund 14.-15.august kl.10.00-18.00 begge dager
  • Sandnes 21-22.august kl.10.00-18.00 begge dager

RFK skriver følgende:

Håper dere kan spre ordet i klubbene deres, og oppfordre både ungdommer og voksne til å melde seg på.

All informasjon finner dere her: https://www.fotball.no/kretser/rogaland/dommer/2021/rekrutteringsdommerkurs-2021/

Einar Rangvald Løyning er dommerasvarlig i klubben vår, så dersom noen lurer på noe vedr. dette så ta kontakt med han:)