Politiattest

Styret i Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve Politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige. Ordningen trer i kraft 1. januar 2009. Idrettsstyret mener at en felles praksis i hele idretten best mulig sikrer hensynet til barna, hensynet til personvern og hensynet til organisasjonen.

Denne ordningen har vi selvsagt i vår klubb og daglig leder Thor Jostein Dyrnes er ansvarlig for søknader og oppfølging.

For spørsmål send e-post til Thor Jostein på på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt på mobiltelefon 90722173

Les mer om Politiattestordningen her.

Skjema for søknad om Politiattest her.

politiattest

• Leder: Tore Tollefsen