Medlemskontingent

For å opprettholde vårt høye ambisjonsnivå ved å legge forholdene mest mulig til rette for alle som ønsker å spille fotball i Eiger, er medlemskontingenten en av våre viktigste inntektskilder. Disse pengene brukes bl.a til (fortsatt) utbedring / oppgradering av eksisterende fasiliteter som baner, garderober og anlegget Hålå generelt. I tillegg går disse pengene til bl.a deltakelse på turneringer og utmerkelser ved sesongavslutning, utstyr, dommerregninger, trenerhonorar, reiseutgifter, forsikringer og ulike gebyrer hos krets, forbund og andre

Som medlem i Eiger FK er du en del av et større og trivselsorientert fellesskap som er i stadig vekst. "Jo flere vi er, jo større og sterkere blir vi." Og her er plass til alle! En er også stemmeberettiget på årsmøtet, og står først i køen ved utleie av anlegg til arrangementer, selskaper o.l. Det vil også i fremtiden legges opp til å ha enda flere fordeler ved å være medlem i klubben vår.

Prisene for medlemsskap er fast agenda på årsmøtet og forandringer vil kunne skje her. Årsmøtet er klubben øverste organ, og som medlem er du med på å stemme for eller imot innkomne forslag for medlemskontingenten - såvel som andre saker på årsmøtet.

Priser for medlemsskap:

GRUPPE BELØP
Ball-lek 4-6 år 500
Barn 7-12 år 1800
Ungdom 13-16 år 2200
Junior 17-19 år 2200
Senior herre a-lag 2500
Senior damelag 2200
Senior b-lag og c-lag 1500
HC-lag 1000
Styremedlem/oppmann/trener/tillitsvalgt 200
Familiemedlemskap 3500
Støttemedlem 400

Ønsker du å bli medlem i Eiger FK, eller har spørsmål rundt medlemsskap - er det bare å kontakte oss
og daglig leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Merk e-posten med "Medlem".

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand