FFO

Bli med i Eigers FFO!
 
Med tilgang på både tre kunstgrasbaner og Eigerhuset i tillegg, er vi i stand til å holde et høyt og kvalitetsmessig bra aktivitetsnivå uansett vær og årstid.
Vi har et godt samarbeid med både Brynes og Mois fotballfritidsordning samt et Bjerkreimstiltak og avlegger hverandre besøk regelmessig. Da spiller vi både kamper og har koselig sosialt samvær. Vi har også deltatt på FFO turnering i Randaberg Arena – noe vi satser på å gjenta.
FFOens åpningsdager er i inneværende skoleår tirsdager, onsdager og fredager. Ved behov utvides tilbudet.
Åpningstider er til enhver tid noe avhengig av elevenes skoleplan på hhv Grøne Bråden, Husabø, Samfundets og Eigerøy skole. I skoleåret 2017-18 har vi valgt tirsdager, onsdager og fredager 13.00-16.00, onsdager 11.00-16.00. Alle fotballøktene varer rundt 90 minutter og pågår fra 1430-1600.
Fokuset på FFO er øvelser rettet mot å bedre ferdighetene til guttene/jentene. Vi foretrekker å bruke ball i alt vi gjør og selvsagt skal trivselen og det å ha det gøy stå i førersetet.
 
Videre fokuserer vi på:
•  Utvikle tekniske ferdigheter, herunder pasning, mottak/medtak, vending, finting, dribling og avslutning
•  Mye små-lagsspill. 1 vs 1, 2 vs 2, 5 vs 5 osv, + overtallsspill.
•  Stafetter
•  Balanse/Koordinasjonstrening
Det vil også regelmessig bli kjørt øvelser rettet mot ferdighetsmerke. Innslag av kjekke ting som straffe konkurranse, andre konkurranser, lek med ball osv. Sammen med litt “alvor” blir dette litt av hverdagen på FFOen.
Mat er en selvsagt del av vår FFO og vi serverer sunn og næringsrik kost supplert med litt «kosemat» innimellom.
Hver sommer har vi i tillegg sommer AFO de to første ukene etter at skolen slutter.
Da drar vi på turer rundt omkring i distriktet – et svært populært tiltak. 
Sommeren 2017 var vi blant annet på Brusand, i «Gådå», Vandringshavn, Vannbassengan og på  Politistasjonen(!) Eigers FFO og sommer-AFO er åpent for elever i 1. t.o.m  7. klasse.
 
Har DU lyst å begynne på FFO?
Kontakt Andrè Olsen
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 51 31 89 01
 
Du er hjertelig velkommen!
 
Månedspriser 2017-2018
2 dager pr uke: kr. 650+ 100 (Mat)
Tirsdager: 5 til 7 klasse.
Onsdager: 1 til 5 klasse.
Fredager: ALLE
 

{youtube}L_OB3bDJRSE&feature=relmfu{/youtube}  • Opprettet .
  • Treff: 8718

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn