Bli bedre

Hvordan kan vi i EIGER FK utvikle oss, og bli bedre på alle plan i klubben?
Både sportslig og som en stor klubb i vekst?

Vi skal utdanne trenere og ledere i henhold til Norges Fotballforbunds utviklingsplan.

Vi skal ha utdannede, dyktige og motiverte  trenere på alle lag i klubben.

Vi skal være tydelig på hva som er en lagleders og foreldrekontakts oppgave slik at våre trenere kun skal konsentrere seg om å trene og utvikle spillere.

Vi skal legge forholdene til rette for at våre spillere skal ha gode fotballbaner å spille på.

Vi skal legge forholdene til rette slik at våre spillere trives i klubben, som igjen fører til mestring.

Vi skal legge forholdene til rette slik at alle våre aktive, trenere, ledere og foreldre trives i klubben.

Vi skal være oppdatert på det som skjer i "fotballverden" og følge med på hva Rogaland Fotballkrets og Norges Fotballforbund tilbyr av kurs og andre utviklingstiltak for klubbene.

Eigerfk.no skal henvise til viktige nettsider som inneholder læremateriell som bidrar til å bli en bedre fotballspiller og en bedre fotballtrener.

be better

• Leder: Tore Tollefsen