Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Selv om sesongen for lengst er over, er det mange spillere som holder det gående likevel. Håvard Leidland og Sindre Håland (bildet over) tilbringer lørdagen i Randaberg Arena der "slaget om Rogaland" skal avgjøres. Eigers to Bryne Jæder representanter møter sammen med resten av Jæder gutta både Vikings, Haugesunds og Sandnes Ulfs tilsvarende spillerutviklingsgrupper i kamp om å kunne kalle seg best i Rogaland.
I Hålå avholdes det Akademi der Team Andrè Olsen samler rundt 100 spillere skal prøve å utvikle fotballferdighetene sine ytterligere.
I morgen tar de tre kretslagsspillerne fra J13, Silje S. Helgesen, Kamilla E. Hansen og Iselin K. Leidland også turen til Randaberg arena for ny kretslagssamling. Tema for samlingen er noe så fint som; "kontroll i bearbeidingsfasen"
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe