Møter Flekkefjord i oppkjøringen

Eiger har avtalt kamp mot Flekkefjord som et ledd i forberedelsene foran høstsesongen. Kampen er berammet til fredag 27 juli på Bøgh Hafsø-banen i Hålå. Lagene møttes som kjent også før sesongstart i det som var Eigers første treningskamp for året. Da trakk Flekkefjord det lengste strået med en 1-0…


Thomas Andreassen, Petter Johansen og Jone Alexander Skåland er alle nominert inn til Bryne Jæder prosjektet som nå tar inn kullet født i 2005. Fra før av er Sindre Håland og Håvard Leidland (begge 2004 modeller) på plass på jæren hver fredag etter at de kom gjennom nåløyet i fjor.
Både Thomas, Petter og Jone er nominert inn som sentrale midtbanespillere/kantspillere, men all erfaring viser at man kan bli vurdert annerledes i en slik setting.
Eigers spillerutvikler Andrè Olsen har stor tro på at guttene vil bite godt fra seg og mener de har fortjent denne sjansen etter å ha vist ferdigheter, vilje og gode holdninger over tid på såvel egne lag som på Akademi og FFO.

I løpet av november måned skal guttene trene hver fredag - til sammen 4 økter før en stor gruppe skal komprimeres ned til ca 18 utespillere og 2 keepere. Hvis de tre Eigerguttene kommer med her, starter treningene opp igjen 12. januar og de vil i så fall i første omgang utgjøre en fast treningsgruppe fredager frem mot sommeren.

Vi ønsker Thomas, Petter og Jone lykke til!
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss