Møter Flekkefjord i oppkjøringen

Eiger har avtalt kamp mot Flekkefjord som et ledd i forberedelsene foran høstsesongen. Kampen er berammet til fredag 27 juli på Bøgh Hafsø-banen i Hålå. Lagene møttes som kjent også før sesongstart i det som var Eigers første treningskamp for året. Da trakk Flekkefjord det lengste strået med en 1-0…


I fjor vant de b-sluttspillet i 13 årsklassen i Troll cup med en gjeng med 11 og 12 åringer.
I år tok de samme jentene - nå 12 og 13 åringer, gull i a-sluttspillet i samme klasse da Bjerkreim ble beseiret i en spennende finale.
Det stod nemlig 0-0 ved full tid og da ingen av lagene heller scoret i forlengelsen som kunne blitt avgjort på såkalt "sudden death" måtte det hele avgjøres på hvem som hadde flest corner. Her hadde Eiger flest etter en kamp som totalt sett viste at de røde og blå var det beste laget.
 
Semifinalen i formiddag endte med en svært fortjent 1-0 seier mot Randesund 2. Målet kom på et selvmål.
 
Eigers J13 gikk gjennom hele turneringen med 11-0 i målforskjell og det er bare å gratulere. Trenerduoen Kvamsø og Tollefsen gav imidlertid beskjed om en kort feiring. Tirsdag skal nemlig jentene opp mot Viking i siste seriekamp. Med seier her blir jentene også serievinnere.
 
G13 tapte for Fløy 1 i sin kvartfinale i morges. Sørlendingene som senere ble klar for finalen, vant 3-1. Jone Alexander Skåland nettet for Eiger som også har all grunn til å være fornøyd med årets turnering.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss