Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Eigers G16 lag returnerte før helgen til gamlelandet etter en lærerik og svært kjekk "miniuke" i Valencia. Oppholdet hos Eigers samarbeidsklubb Levante UD kan ikke karakteriseres som annet enn svært vellykket. Det skreddersydde opplegget som Levante hadde laget inneholdt selvsagt masse fotball, men også det sosiale ble godt ivaretatt. Omvisning både på Levantes flotte anlegg og i Valencia by ble det også tid til, i tillegg til møte med Levantes trener, kaptein og et knippe spillere.

Etter oppholdet i Levante vil man trolig få se et mer spansk-inspirert G16 i tiden fremover. I hvert fall om man skal dømme etter innsatsen i kampen mot et teknisk briljant ungdomslag bestående av spillere fra 12-14 år. Mye av lærdommen fra treningsøktene Eigerguttene avholdt, kom svært godt til syne i kampen som endte med et knepent 0-1 tap. Eigerspillerne fulgte opplegget til punkt og prikke og kostet på seg et lite jubelbrøl etter kampen, godt fornøyde med egen innsats.
Og oppførselen til guttene ellers? Som om det var søndagsskolen på tur!

.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe