Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

G13 startet høstsesongen med kvartfinale i Obos cup’en i Hålå mot Sandved. Sandved er suverene i sin pulje i serien med 10 seire av 10 mulige, så det var ventet en tøff kamp for å nå semifinalen. En tøff kamp ble det også, men Eiger guttene klarte seg veldig bra og det ble en jevn og spennende kamp. Sandved tok føringen i første omgang og ledet 2-0 til pause hvorav ett var av den uheldige sorten. Eiger guttene skal ha ros for ikke å gi opp, og kjempet seg tilbake i kampen. Håvard Leidland reduserte til 2-1 midtveis i andre omgang med et flott skudd fra 10-12 meter. Eiger presset på for utligning med flere gode sjanser utover i omgangen, men flere mål ble det ikke og Eiger er dermed ute avObos cup’en.

Første seriekamp etter ferien ble spilt borte mot Sandnes Ulf. Guttene virket fortsatt å være på ferie i første omgang, for det var svært lite som fungerte og spillegleden var fraværende. Ingen av lagene fikk til noe særlig på en veldig trang 9’er bane, Sandnes Ulf var mest opptatt av å forsvare seg og stillingen til pause var 0-0. Etter en peptalk i pausen, hevet guttene seg i andre omgang hvor det ble enveiskjøring mot Sandnes Ulf målet. Dette var allikevel kvelden da ballen ikke ville i mål til tross for flere 100% sjanser til Eiger. En meget god Sandnes Ulf keeper og en trang bane hvor det ofte kom et bein i veien får ta mye av skylden for det. Kampen endte derfor med et uvanlig 0-0 resultat som føltes som et tap utfra kampbildet og Sandnes Ulf spillerne jublet som om de hadde vunnet kampen.

Om mål og finspill uteble mot Sandnes Ulf, så kom det til gjengjeld i neste kamp i Hålå mot Vigrestad. Der bestemmer vi banestørrelsen og på en fullverdig 9’er bane kommer guttene mer til sin rett og får i gang finspillet. Selv om det tok et kvarter og flere misbrukte 100% sjanser i starten av kampen før første mål kom, så rant målene etter dette jevnt og trutt inn for Eiger. Eiger guttene var total overlegne, og rullet opp det ene fine angrepet etter det andre. Kun en god Vigrestad keeper hindret at sluttresultatet «bare» ble 8-0 til Eiger. Målscorere denne kampen var Fabian Fluge, Sindre Håland, Markus Kvassheim Olsen, Endre Stapnes, Mathias Storm Henriksen (2), Jone Alexander Skåland (2).

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe