Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


Rogaland Fotballkrets avholdt lørdag uttaksturnering for J13 (jenter født i 2004) på Knudamyrå, Forus & Gausels fine anlegg i Stavanger. Her skulle Eigerjentene Silje S. Helgesen, Kamilla Hansen, Iselin Leidland og June Kvamsø forsøke å overbevise kretsens trenere at de hører med i det gode selskap blant de beste 13 åringene i sørfylket. 

Tilsammen 97 jenter fra klubber sør for Boknafjorden skal reduseres til ca 38 etter helgens turnering. Hvem som blir med videre blir kjent mandag eller tirsdag. Den 10 september avholdes ny turnering når disse 38 skal matches mot 16 andre jenter fra nordfylket. Da skal antallet reduseres ytterligere ned mot totalt ca 30 jenter.
Både Silje, Kamilla, Iselin og June har gjort sakene sine bra så langt, så det blir spennende å se hvem som kommer med videre.

F.v Iselin Leidland, Kamilla Hansen, June Kvamsø og Silje S. Helgesen
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss