Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…

Vårsesongens siste kamp for Eigers flinke jenter 13 år ble spilt bort mot Bogafjell mandag kveld.

Eigerjentene hadde nok friskt i minne at de slo Bogafjell i vinterserien og regnet nok med at det skulle bli grei skuring, men det skulle det ikke bli!

Bogafjell hadde forberedt seg godt og hadde blitt mye bedre en da vi så dem sist. Høyt tempo, bra løp og fysisk sterke gjorde at Eigerjentene ble tatt på senga. Jentene brukte lang tid til å forstå hva som måtte til for å matche hjemmelaget.

Sjansemessig var første omgang jevn med 3-3 noterte sjanser og 2-2 i cornere. Det var likevel Bogafjell som var ville mest og fikk 1-0 på frispark fra siden like utenfor «16» meteren etter unødvendig armbruk.

Usikkerhet i alle ledd i første omgang gjorde at publikum følte at mye skulle til for å snu dette.

Andre omgang var ikke gammel før Bogafjell fikk gå opp til 2-0 etter mye rot i Eigerforsvaret.

Da virket det som det gikk opp ett lys for jentene som er vant med å styre kampene at her trengtes det innsats.

Eiger produserer som vanlig mange cornere og endelig skulle vi få se mål etter en slik dødball.

Stine Tollefsen skrudde corner rett i mål halv-veis i andre omgang og det var kamp igjen.

Presset fortsatte og 10 minutter før slutt fant Iselin på venstre kant Marion Zakariassen med ett flott innlegg. Marion plasserte ballen flott i venstre kryss.

Stillingen var 2-2 og det forble det til dommeren blåste av. Ett resultat Eiger må være fornøyde med kampen sett under ett.

I andre omgang så sjanse og corner statistikken slik ut: 4-2 til Eiger i sjanser og 4-2 til Eiger i cornere

Eiger vant dermed vårsesongen og er klar for hardere matching i høstsesongen da de beste lagene i de 2 puljene som 1 divisjon har blir slått sammen til en  pulje.

Gratulerer jenter med en fantastisk vår sesong !
19126313 485732451818801 165165490 o

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe