Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


Gutter 13 spilte på tirsdag sin sjette seriekamp for året mot Varhaug i Hålå.

Kampen startet med litt oppjaget spill fra begge lag. Varhaugs taktikk og styrke var å slå lange baller opp mot en meget god og rask spiss - og dette trekket lå også til grunn da Varhaug tidlig i kampen tok ledelsen 0-1. Dagens Eiger keeper Simen Årstad hadde på dette tidspunktet i kampen flere gode klareringer på farlige gjennomspill fra Varhaug. Forsvaret til Eiger ble imidlertid raskt instruert om å "doble opp" på spissen - med en spiller i press og en spiller i sikring. Dette gav fort resultater, og de store sjansene til Varhaug ble færre og Eiger tok gradvis over banespillet.

1-1 målet kom ved Steffen Lagård, der Varhaugs keeper var uheldig og slapp et lompeskudd mellom beina. Raskt etterpå gikk Eiger opp i en 2-1 ledelse ved Ørjan Tingbø da en klarering etter corner ble fanget opp og satt i mål. 3-1 fulgte deretter ved Mathias Henriksen på et susende langskudd rett under tverrliggeren fra 20 meter. Ved pause var stillingen 3-1 til Eiger.

I starten av andre omgang hadde Varhaug sin farligste sjanse i omgangen, men ballen de puttet i nettet ble korrekt avblåst for offside. Eiger "maskineriet" malte videre og etter hvert hadde guttene våre et sjanse- og spillemessig overtak. 4-1 kom etter et nytt susende langskudd - denne gang fra Ørjan Tingbø fra 30 meter. 5-1 kom mot slutten av kampen der Peder Grastveit Hansen setter inn et skudd fra 8 meter etter en god Eiger kontring. 6-1 kommer like før dagens gode dommer Frode Vinningland blåser for full tid - der Thomas Andreassen setter et gjennomspill sikkert til side for keeper og i mål.

Guttene har nå fem seire på de seks siste kampene og er således med i kampen om å toppe tabellen. Det imidlertid en jevn pulje der alle kan slå alle, og der hver kamp krever god innsats for å kunne få et godt resultat. Neste uke venter to bortekamper - først seriekamp mot Bogafjell på tirsdag, etterfulgt av cup-kamp mot Madla på onsdag.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss