Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…Sindre Håland som til vanlig spiller på Eiger G13, er uttatt fra uttaksturneringer til kretssamlingen som går av stabelen i Randaberg Arena 29 april.
Av de rundt 170 spillerne som opprinnelig var inne til samlinger er han nå blant de 39 som møter på første kretssamling.

Før årets sesong kom Sindre med på Bryne Jæder som fungerer som et sonelag underlagt Rogaland fotballkrets. Der har han gjort sine saker så bra at Bryne Jæder sendte han videre til uttak for kretslag.
Han har hatt en fin utvikling de siste årene, noe som den gode spillerutviklingen i Eiger skal ha en stor del av æren for Her har FFO, Eigerakademiet, talentgruppen og etter hvert Bryne Jæder hatt en sentral rolle.

På uttakssamlingene er han blitt brukt både som midtstopper og venstre back/kant. Både Andre Olsen og Gabriel Høyland på Bryne Jæder karakteriserer Sindre som en ledertype og god pasningsspiller/ballfordeler som kommuniserer bra og vil ha ball hele tiden.
Olsen tror også vi vil se flere Eigerspillere på kretslag i årene som kommer, for bak Sindre er det flere som ser ut til å "ta steget"!

Eiger Fk ønsker Sindre lykke til neste helg!
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss