Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…


I et kaldt og forblåst Hålå tok Eiger 3 i mot Bjerkreim til treningskamp i Hålå tirsdag. Bjerkreim er et lag Eiger 3 skal møte i serien, faktisk allerede i første serierunde - så kampen var også en mulighet til å få en god pekepinn på hvordan lagene står i forhold til hverandre foran årets sesong i 6 divisjon.
 
Første omgang var lenge jevnspilt, men utover i omgangen tok Bjerkreim mer over og presset Eiger 3 bakover på banen. Motvinden gjorde at Eiger 3 slet med å spille seg ut mot et Bjerkreimslag som våget å stå høyt. Gjestene skulle også ta ledelsen midtveis i første omgang etter et fint angrep.
Eiger 3 på sin side skapte kun sporadisk farligheter foran Bjerkreim målet. Vidar Kvamsø hadde en gigantsjanse etter at Bjerkreimskeeper bommet på en klarering. Alene med keeper som var utenfor 16 meteren, gikk imidlertid avslutningen utenfor målet. Greit å få den bommen i en treningskamp!
 
I andre omgang byttett Eiger 3 mange og fikk fordel av medvind. Da endret kampen noe karakter og Eiger tok mer og mer over. Bjerkreim var likevel farlige på overganger.
Håkon Leidland scoret et vakkert mål 20 minutt ut i omgangen. Bare så synd at dommer ikke så at ballen var langt inne, så målet ble ikke godkjent.
Men i og med at dette var en treningskamp og undertegnede satt godt plassert og så at ballen var langt inne, så teller vi den.
Håkon får målet og er dermed toppscorer på laget :)
Selv om Eiger 3 hadde ballen mest i andre omgang, så skapte man ikke mange store sjanser.
 
Uavgjort var et greit resultat. Selv om Bjerkreim vil si at de vant, så holder vi på at det ble uavgjort. Kampen bar preg at det var kaldt utpå banen og at det var treningskamp. Det ble mange feilpasninger og lite samhandling.
Men det er vel som det skal være i slutten av februar!

Blakken


toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss