Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


Eiger 2 avsluttet med bunnsolide 4-0 over Bakke i siste serierunde fredag. Den store snakkisen etter kampen var imidlertid alle de røde kortene. Både Jan Terje Søyland, Martin Mong Eide og Roi Park Debes fikk se det røde innen 2 omgangs første 20 minutter.
Eiger fikk en god start på kampen og allerede etter 7 minutter sendte Alexander Sleveland de røde og blå i ledelsen. Jan Terje Søyland doblet ledelsen etter 12 minutter med et velplassert skudd i etterkant av en corner. Utover i omgangen hadde Eiger både ballen mest og også presset, mens gjestene fra sør kun var sporadisk farlige på dødballer. Bakke hadde imidlertid bare et skudd på mål i første omgang, men dette ble glimrende håndtert av sisteskanse Stein-Inge Karlsen.

Tidlig i andre omgang startet kortbonanzaen og i det 51 minutt fikk først Jan Terje Søyland se det røde. Han løp opp en mann og tok ballen, men dommeren mente han brukte hånda og gav det røde etter "siste mann-prinsippet". Fungerende lagleder og Eigers høyest rangerte dommer Einar Ragnvald Løyning mente på sin side at Søylands inngripen var fair og viste godt stopperspill. Dommerens avgjørelse gjorde at Martin Mong Eide tente på alle pluggene og serverte dommeren noen velvalgte gloser - ikke bare en, men to ganger. Resultatet ble to gule og dermed marsjordre også til Mong Eide.

Med 9 mot 11 måtte lagleder Løyning omorganisere. Men Eiger var slett ikke ferdig. William Skåra som for øvrig gjorde en meget god kamp, sendte i vei et skudd fra rundt 35 meter. Ballen gikk i en bue over keeper og inn i målet til 3-0 Så var det Roi Park Debes tur til å bli sendt i dusjen etter å ha gått inn i en susende takling der dommeren mente han også viste knotter.
Med 8 mot 11 var det i hvert fall forventet et stormløp mot Eigers mål. Men disiplinerte Eigerspillere lå kompakt og klar til å kontre. På en av disse sørget Alexander Sleveland for enda et Eigermål og selv med tre mann ekstra på banen skapte Bakke lite og ingenting.

Oppgjøret ebbet ut med en sterk 4-0 seier og et resultatmessig fint punktum på sesongen.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss