Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Eiger2 møtte Brusand i Hålå mandagskveld og måtte nok en gang gå av banen på hjemmebane uten poeng.

Kampen startet på verst mulig måte for Eiger ved en scoring imot etter bare 2 minutt. Brusand får en gavepakke fra Eiger forsvaret som roter det til og alene med keeper setter de den enkelt i mål. Resten av omgangen bare preg av at Eiger hadde mye ball og skapte tidvis problemer for Brusand forsvaret. En frisk Kristian Garpestad på kanten var løs mange ganger men uten å få uttelling. Brusand lå lavt og kjørte kontringer, noe Eiger slet med å demme opp for. Etter 30 minutt fikk Brusand frispark ute på siden nesten ved midtlinjen. Ballen ble slått inn og i mylderet av spillere får en Brusand spiller headet ballen ned i siden og det sto 0-2. Brusand økte videre til 0-3 på en bra kontring fra deres side, der Eigers forsvar nok en gang var på etterkudd.  Rett før pause har Ruben Hjelm et flott frispark i tverrligger og Brusand får nok en kontring og ballen settes i tverligger også her.

I andre omgang er det nesten bare et lag på banen. Eiger kjører Brusand skikkelig og får uttelling tidlig i omgangen. Ruben Hjelm fosser gjennom Brusands forsvar etter bra fremspill av Eirik Gohn. Alene med keeper på skrått hold setter Ruben den sikkert i mål. Eiger kjører kampen nå fullstendig og har nok av sjanser til å score flere mål. 2-3 reduseringen blir satt inn av Kristian Garpestad etter 65 minutt, nok en gang etter fremspill av Eirik Gohn. Etter dette så fortsetter presset mot Brusand målet, men ballen vil ikke inn. Brusand tok dermed seg alle tre poengene hjem.

Benyttede spillere: Frode Vinningland, Jonas Arntsen, William Refsland, Steffen Myklebust, Eirik Gohn, Sander Brobakken, Martin Mong Eide, Ruben Hjelm, Kristian Garpestad, Jonas Havsø, Viktor Opheim, Vebjørn Karlsen, Eirik Hetland, Sebastian Garheim Ege og Marius Myklebust.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss