Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Eiger 3 måtte krype til korset når Hognestad møtte de i Hålå tirsdags kveld.

Jærbuene som er tippet som et av topplagene i 7 divisjon i år, viste hvorfor dette tipset ikke er så dumt når de møtte Eiger 3 i Hålå.

Allerede etter 4 minutt så tok Hognestad ledelsen. Et innlegg ble sklidd videre inn i mål bak en vikarierende Kåre Leidland i mål. Eiger 3 reduserte ganske så kjapt ved Hans Marius Slettebø.  Kampen lå og vippet lenge i første omgang der Eiger hadde mye ball uten å skape de helt store sjansene. Men Hognestad var farlige på overganger og hadde et par gode ballspillere på laget sitt. Rett før pause går Hognestad opp i ledelsen. Et innlegg fra kanten havnet inn i feltet der Eigers forsvar ikke får klarert skikkelig og en Hognestad spiller får sjansen og setter ballen enkelt i mål.

Andre omgang bare preg av et Eiger 3 lag som jaget utligning og et Hognestad lag som var farlige på overganger. Eiger har mange nesten sjanser der spillet blir fint rullet opp på sidene, men ingen foran mål til å ekspedere ballen i mål. Hognestad øker til 3-1 der et langs utspark fra keeper får sprette forbi Eigers forsvar og en Hognestad spiller som følger ballen får en enkel oppgave å sette den i mål alene med keeper. På slutten av kampen får Hognestad nok en scoring på corner. Ballen slås på bakre der en Hognestad spiller header ballen tilbake mot mål og treffer en uheldig Eigerspiller og i mål.

Etter to gode kamper fra Eiger 3 sin side så var det en skikkelig smell mot Hognestad. 1-4 kan en si er i overkant mye. Men fotball handler om å forsvare eget mål samtidig som å sette egne sjanser.

Eiger 3 spillerne spilte med sørgebånd for å hedre Øyvind Sælevik. Han blir savnet som spiller og venn.

Benyttede spillere: Frode Vinningland, Ørjan Haugstad, Erik Hetland, Vebjørn Karlsen, Kåre Leidland, Andreas Børve Hovland, Espen Grastveit, Arve Øglend, Eirik Hetland, Runar Nodland, Eirik Hadland, Runar Blakstad, Eivind Blakstad, Roger Erlandsen, Anders Midbrød, Øystein Flesvig Felle og Hans Marius Slettebø.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe