Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


Jevnspilt kamp med lite overtak til vigrestad i første omgang. Vigrestad tar ledelsen på en fatal feil frå eiger si side. Et løst tilbakespill stopper i vinden og keeper rekker ikke ut i tide. Så en Vigrestad spiller snapper ballen og runder keeper og setter den enkelt i mål. Eiger2 utligner rett før pause med et flott frispark av ruben hjelm. I andre omgang tar eiger mer over men skaper lite sjanser. Avgjørelsen faller på en kontring fra Vigrestad i det 80 min. Plutselig er en Vigrestad helt gjennom alene med keeper og scorer.
En kamp som kunne endt begge veier. Men marginene er ikke med eiger2 denne gang.
 
Eigers lag: sarunas, William Refsland, Simen Sæstad, declean redmond, Sebastian garheim ege, Ruben hjelm, Sander Brobakken, Eirik Hetland, Martin Mong Eide, Marius myklebust og kristian garpestad.
Benyttede innbyttere: steffen myklebust, Viktor Oppheim, Roi park debes og William Skåra.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss