Møter Flekkefjord i oppkjøringen

Eiger har avtalt kamp mot Flekkefjord som et ledd i forberedelsene foran høstsesongen. Kampen er berammet til fredag 27 juli på Bøgh Hafsø-banen i Hålå. Lagene møttes som kjent også før sesongstart i det som var Eigers første treningskamp for året. Da trakk Flekkefjord det lengste strået med en 1-0…


Årets landsturnering er over for guttene på Eigers HC-lag. Både sportslig og sosialt har turneringen som i år har foregått på Jessheim, vært en innertier. Selv om det ble tap for Gjøvik/Lyn i søndagens siste innledende kamp med 1-4, var stemningen i Eiger-leiren upåklagelig. Eigers mål var for øvrig et selvmål.
Med Gjøvik/Lyn som vinner av pulja og Eiger som nr.2, var det da også disse to lagene som skulle gjøre opp om retten til å kalle seg vinner av pulja litt senere på søndag. Igjen gikk Gjøvik/Lyn seirende ut av kampen. Selv om Roald Skåra med sine to mål gjorde sitt for å hindre tap, scoret hvittrøyene fra Oppland fire og ble dermed "mestere".
Banketten lørdag var av den minneverdige sorten og møte med keeperlegenden Erik Thorstvedt satte både Eigers og andre lags spillere stor pris på.
Landsturneringen 2017 hadde rekordpåmelding med 1620 deltakere fordelt på 126 lag. 83 av disse var fotballag, mens 43 lag stilte i håndballklassen.
Landsturneringen 2018 vil gå i Bergen og forhåpentligvis vil Eigers HC-lag være med å sette preg på også den!
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss