Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Eigers HC lag har fått en super start på årets landsturnering. 3-2 seier i begge lagets kamper så langt, har sendt dem til topps på tabellen sammen med Gjøvik/Lyn etter første dag. Bjørn Erik Lomeland (2) og Bo Weum sørget for målene i den første kampen mot Ranheim. I oppgjøret mot Alta ble det både identisk resultat og identiske målscorere. Det ene målet til Bjørn Erik Lomeland i denne kampen var etter sigende en skikkelig perle fra langt hold!
I morgen står Gjøvik/Lyn på motsatt banehalvdel kl.0900 før det blir ytterligere en kamp for å avgjøre hvem som går helt til topps i denne pulja!
For øvrig så ble det skikkelig vått da Eiger og Alta møttes i den andre kampen. En skikkelig rotbløyte la imidlertid ingen demper på innsatsen.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe