Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…


Mandag 5.mars klokken 19.30 vil det bli avholdt trenerforum i Hålå for alle klubbens trenere. Foredragsholder vil være Atle Torstensen (bildet over). Dersom det skal skapes utvikling og spilleren skal bli bedre, så er det alfa omega å være skadefri og delta fullt på treninger og egentrening (alle nivå). Samtidig som det samme gjelder i forhold til å skape resultater (seniorfotball) - da gjelder det å ha alle spillerne skadefrie. 
Dette og mere til vil en få tips og innspill til gjennom årets første trenerforum. 
Tema for kvelden er altså: Idrettsskader
 
- Hvordan unngå at skader oppstår? Hva og hvordan kan en trene for å minske muligheten for at skade oppstår? Og er det noen aldre som er mer utsatt enn andre?
- Hva gjør vi når skade oppstår? Akutt behandling og behandling over tid? Opptrening – hvordan og når?
- Hva må vi som trenere passe på når skadet spiller kommer tilbake i trening?
 
Dette forum er aktuelt for alle trenere, såvel seniortrenere som trenere for de minste. I tillegg til å få info om en, dessverre, sentral del av fotballspillet – så vil en også treffe på flere trenere i klubben til samtale og drøs.
 
Så prioriter oppmøte på dette tiltaket. 
 
Vi ses i Hålå alle mann mandag 5.mars 19.30!
 
 
 
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss