Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…


Eiger tapte 6-2 for Bryne 2 på hjemmebane fredag. En skuffet Eigertrener Jone Mathiesen kunne konstatere at gjestene fortjent ledet 3-1 ved halvtidshvilen. Etter sidebytte reduserte de røde og blå til 2-3 og kjørte kampen fullstendig. Når det ikke ble uttelling og Bryne til alt overmål satte inn 2-4, virket det som om Eigerspillerne "skrudde av bryteren". Det gjorde Mathiesen både skuffet og betenkt. Til slutt endte det med 2-6 i jærbuenes favør. Kun Morten Nodland får godkjent attest etter kampen.
"Vi slipper inn flere enkle dødballmål, gir bort ballen i farlige områder gang på gang og gjør dårlige taktiske valg. Men akkurat dette skal vi klare å rette på til når det virkelig gjelder", sier Eigertreneren.
Eigers mål ble scoret av Kristian Garpestad og Jan Terje Søyland. 

Nå ser man frem til å komme på tyrkisk jord og få terpe på detaljene som skal gjøre mannskapet klart til NM kampen mot Lyngdal den 21 mars. Der blir også sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe med. Han lot seg imponere av Brynes balltempo. Selv om han følte Eiger han bra med spillemessig i store deler av kampen, var Bryne mer effektive.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss