Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


Innen 1. januar 2019 må alle kunstgressbaner i Norge ha utstyr for å fange opp gummigranulat. Det vedtok stortinget i går. For Eigers del betyr det at alle kummer rundt de 3 kunstgressbanene vil måtte ha en form for sil som fanger opp gummien fra banene. Eigers daglige leder Thor Jostein Dyrnes har jobbet med tiltak mot dette en stund allerede og ser for seg hvordan dette problemet kan løses. Han er imidlertid usikker på om det kommer en "nasjonal norm" eller om den enkelte bane-eier selv skal vurdere hvordan dette skal løses rent praktisk. Hvis det siste gjelder vil han gå i dialog med lokale aktører for å lage en effektiv stopper for granulat-lekkasje. 
Miljødirektoratet har hatt fokus på utslipp av såkalt mikroplast den senere tiden og har utredet en rekke mulige tiltak for å redusere utslipp og spredning av dette.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss