Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


Sandnes Ulf trener Bengt Sæternes tar med seg "sine beste menn" til kamp mot Jerv på Bøgh Hafsø banen i Hålå fredag. Kampen som opprinnelig skulle vært spilt i Lyngdal måtte flyttes på grunn av værforholdene i sør. Da Sæternes kontaktet Thor Jostein Dyrnes i dag med forespørsel om Eiger kunne stille med bane, ble Sandnes Ulf treneren lovet gode spilleforhold og nymåket bane. Det er meldt regn til natten og i morgen skal gradestokken holde seg et stykke over 0, så det bør være en god mulighet for at banen blir bra.

For det egersundske publikum blir kampen en fin anledning til å se to lag som nok begge vil aspirere til en plass i det øvre sjiktet av tabellen i OBOS-ligaen i år. Og gjensyn blir det altså med Bengt Sæternes som dunket inn 46 mål på 40 kamper for Eiger da det ble opprykk til 2. divisjon i 1995.

Eiger møtte Jerv i serekamp så sent som i 2013 - da i 3 divisjon. Sørlendingene rykket opp og allerede høsten 2014 rykket de opp igjen - nå til OBOS ligaen. De senere årene er det imidlertid Sandnes Ulf 2 og Jerv 2 som har vært Eigers motstandere i serien år om annet. Slik var det ikke på 90-tallet. Faktisk var både Sandnes (som de het da) og Jerv i Eigers pulje i 2 divisjon i 1998. 

Sandnes Ulf - Jerv har avspark fredag kl.1400 (!) En fin anledning til å se fotball på et litt høyere nivå enn man vanligvis ser på Eigers hovedarena.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss