Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


Daglig leder Thor Jostein Dyrnes innkalte onsdag til første byggemøte i forbindelse med oppføringen av ny fotballhall. Til stede foruten ham selv var Christian Lindø, Jan Noralf Myklebust, Alf Rune Sæstad, Eilif Leidland og Knut Nodland. Med kompetanse innen snekker, elektriker, stål, betong og rørleggerfaget var de fleste fagfelt representert. Fokus på møtet var hvordan dugnaden skal organiseres samt på valg av materiell.
Selv om Alf Rune Sæstad var skeptisk til om man klarer å gjenskape den formidable dugnadsinnsatsen som var i forbindelse med byggingen av Eigerhuset, var det en motivert gjeng som møtte onsdag. Daglig leder Dyrnes parerte med at han har fått signaler fra mange som ønsker å bidra med sin kompetanse og sier det blir vesentlig mindre arbeid å få satt på denne hallen i og med at både grunn- og betongarbeid ikke skal utføres på dugnad.
Til neste møte venter Thor Jostein Dyrnes enda flere bidragsytere på plass.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss