Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…


"Real Madrid" som lå på andre plass etter innledende kamper slo "Atletico Madrid" i finalen i Eigers vinterferie-turnering tirsdag. En spennende finale endte 0-0, men Real trakk det lengste strået i straffespark-konkurransen. Både Steffen Lagård, William Lomeland, June Kvamsø og Marius Eliassen satte sine straffer, mens Atletico traff på tre av fire.
Fra venstre: June Kvamsø, Steffen Lagård, William Lomeland, Marius Eliassen, Patrik Ege.
Finale: Real Madrid - Atletico Madrid 0-0 (4-3 etter str.konk)

I bronsefinalen mellom Sevilla og Barcelona måtte det også straffespark-konkurranse til for å kåre en vinner. Her stod det nemlig 3-3 ved full tid etter mål av Håvard Leidland (2) og Vetle Jondal for Sevilla, mens Mathias S. Henriksen (2) og Jørgen Kydland nettet for Barcelona.
Både Mathias og Jørgen satte sine straffer i mål, og når også Silje S. Helgesen og Isabel Høyland gjorde det samme var det nok til å ta seieren hjem når Sevilla kun traff på tre av sine straffer.
Bronsefinale: Sevilla - Barcelona 3-3 (6-7 etter str.konk)

Slik så tabellen ut etter innledende runder:

Lag Målforskjell +/- Mål Poeng
1.      Atletico Madrid 15-9 6 13
2.      Real Madrid 9-5 4 10
3.      Sevilla 6-10 -4 7
4.      Barcelona 6-11 -5 4


En fornøyd Andrè Olsen og hans medhjelpere tar nå en fortjent vinterferie i forvissning om at det ble en fin turnering i Eigerhuset nok en gang. "Det virket som folk koste seg også denne gang" sier Olsen som igjen lot seg forbløffe over hvor fin fotball og bra nivå det var i alle aldersklasser.
Flere bilder fra turneringen finner du på Eigers facebookside.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss