Hjemmetap for Eiger 3

Eiger 3 tapte lokaloppgjøret mot Bjerkreim med 1-3 i Hålå lørdag. Under fine spilleforhold var det gjestene som var mest effektive i en kamp som ellers var relativt sjanserik. Et par grove forsvarsfeil var imidlertid hele forskjellen på lagene. 0-1 var en gavepakke fra Eigers forsvar til Bjerkreim…


Arbeidet med Eigers nye fotballhall pågår for fullt og i løpet av denne uken blir trolig byggesøknad og søknad om spillemidler sendt. 
Den siste tiden har imidlertid mye tid gått med på å få en hall og et innhold som har de ønskede fasilitetene på plass straks hallen ellers er klar. Daglig leder Thor Jostein Dyrnes og Egerconsult har hatt løpende dialog i prosessen så langt og hallprosjektet slik det fremstår nå syns begge parter ser bra ut. Innenfor rammen på 30 millioner som det ekstraordinære årsmøtet vedtok i januar, ser det nå ut til å bli rom for både 4 garderober som er to mer enn man la til grunn på årsmøtet.  I tillegg blir det en 1 meter bredere hall enn man tok utgangspunkt i. Stor tribune med kiosk blir det også.
For de mer teknisk innvidde ser det ut for at hallen vil bli bygget med 6 meter stedstøpt betong med såkalte sandwich elementer oppå - slik at hallen blir totalt 10 meter høy. Hallen blir like høy over det hele. 
Daglig leder Thor Jostein Dyrnes er i gang med å hente inn priser på det meste som hører en hall til. Han regner også med at kunstgresset blir av den miljøvennlige typen og sier han har fått med seg fokuset på den skadelige gummien som ofte blir "tilført" kunstgress.
Eigers daglige leder er også glad for at det i god Eigerånd vil bli utført en stor andel av dugnad i forbindelse med oppføring av fotball-hallen.
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss