Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…


I forbindelse med bygging av ny fotballhall i Hålå må den gamle scenen i nordenden av Eigerhuset vike. Egerconsult er nå i full gang med tegninger til den nye hallen og daglig leder Thor Jostein Dyrnes håper å se resultatene av det lokale firmaets arbeid allerede i neste uke.
Scenen og danseplassen foran den (opprinnelig tiltenkt å være en utendørs håndballbane) var noe av det første som ble ferdig da Eiger startet sitt store prosjekt helt i starten av 80 årene. Årsaken var ganske enkelt at det var viktig å komme i gang med å skape inntekter til Eigerhuset og da var utedanser med tilhørende scene "et must"
Den første dansen i Hålå ble avholdt i august 1982 - altså drøye 2 år før selve Eigerhuset ble offisielt åpnet. Den ble ingen suksess ettersom kun 400 personer løste billett for å høre Jonas Fjeld Band med "Brede Seil" som oppvarmingsband. At arrangementet gikk på en fredag og at man ikke hadde lov å holde på lenger enn 23:00 var blant årsakene man konkluderte det lave fremmøtet med.

Vanligvis trauste Dalane Tidende var med på notene og omtalte Eigers danser både før og etter. Herunder kan du se tre utklipp fra de omtalte arrangementene
Ting skulle imidlertid kjapt endre seg og da Eiger avsluttet "dansesesongen 1982" med The Radney C Riley Band var det 1100 som løste billett og klubben fikk totalt sett et ganske bra utbytte av de første arrangementene på egen grunn.

Scenen ble også brukt som base når byggingen av Eigerhuset tok til. Her er en rekke gode karer klar for en god arbeidsøkt!
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss