Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Samtlige baner i Hålå har fått nye navn det siste året etter at Eigers gode samarbeidspartnere Dalane Energi, Bertelsen & Garpestad og Bøgh Hafsø har gått inn med betydelige beløp for rettighetene til banenavnene. Sist ut er Bøgh Hafsø som nå fra 1 januar har overtatt rettighetene til navnet på klubbens hovedarena - banen lengst borte fra Eigerhuset.
Alle treningstider er da følgelig oppgitt etter hvilke bane de enkelte lag skal trene på. I tilfelle det har "gått i badl" for noen hvilke baner som heter hva, er det bare å se på logoene på bildet over.
Banene heter da altså:
- Dalane Energi banen
- B&G banen
- Bøgh Hafsø banen
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe