Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Vi vil med ujevne mellomrom publisere bilder fra klubbens rikholdige arkiv fremover.
Dagens bilde er tatt i 1993 av æresmedlem Pete Seglem og viser hvordan området i Hålå så ut da.
Grasbanen er her omtrent helt ny, den ble offisielt åpnet da finalen i Rogalandscupen i 1992 ble lagt til den nye banen i Hålå.
Grusbanen nærmest Eigerhuset ble anlagt i 1988.
Som man ser er ikke den siste banen på plass her enda. Arbeidet med den kulminerte med Dalanes første kunstgressbane som ble åpnet i forbindelse med Dalane Turneringen i 1997.
Risbakktjørnet går helt inn der Eigers hovedarena - Bøgh Hafsø banen befinner seg i dag.

Øvrige hendelser i 1993
• Rosemarie Køhn blir Norges første kvinnelige biskop.
• World Wide Web (www) blir frigitt av CERN og dermed gjort offentlig tilgjengelig.
• Forleggeren William Nygaard blir livstruende skadet etter et attentat utenfor sin bolig i Oslo i forbindelse med fatwaen mot Salman Rushdie.
• Maastricht-traktaten trer i kraft, og EF bytter navn til EU.
• Whitney Houston med "I Will Always Love You", Culture Beat med "Mr. Vain" og Meat Loaf med "I'd Do Anything For Love" topper norske hitlister.
• Dalane TV, etterkommeren etter OKKA TV, legger ned. Åtte år med lokal-TV er over. Senderen overtas av nykomlingen TV2.
• MS Bergen i Danmarkstrafikk fra Hovland.
• Eiger’s Birger Arnestad er toppscorer i 3. divisjon i Rogaland
• Superfinale Eiger – Viking (4-5) - Vinneren av Rogalandscupen året før skulle få møte Viking i oppkjøringen til påfølgende sesong
• Egersund Visefestival starter opp
toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del