Tre nye poeng - og holdt nullen - såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. Det var de to "målpoeng-kongene" Elion Shatri og Hans…

Tradisjonen tro var det en fornøyd pensjonist-gjeng, som igjen ble satt pris på med gode smørbrød da gjengen var samlet i kafeen i Eigerhuset mandag. Denne gjengen har blitt en viktig ressurs for klubben, og vi er svært stolte av den gode jobben de gjør torsdager hele året.

Daglig Leder Thor Jostein Dyrnes hadde mye skryt å komme med til dem, og begynte med å takke dem alle for strålende innsats i 2017.

«Det er alltid et høydepunkt for meg, Andre og Monica å treffe dere hver torsdag», avsluttet en fornøyd Dyrnes.

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe